bet365

PL-jätten vill värva från Liverpool

bet365

Daily Star rapporterar under måndagsmorgonen att Chelsea vill knyta till sig Liverpools mittfältare.

Chelsea jagar Liverpools mittfältare Jordan Henderson, det skriver den engelska tabloiden Daily Star. Som Silly Season Sverige rapporterade tidigare idag har Henderson nobbat Liverpools kontraktsförslag och kan nu vara på väg att skriva på för London-klubbben. Förlängningen som Liverpool sägs ha erbjudit ska ha gett honom en vecklön på över 100.000 euro men den engelska landslagsmannen ska inte ha varit nöjd med kontraktet och därför avböjt att skriva på.

Mittfältaren har för tillfället kontrakt med Liverpool till och med juni 2016 men sägs enligt källor vilja lämna klubben i förtid efter att tiden i Anfield-klubben inte blivit som han tänkt sig.

Flera intressanter

Det är inte bara Premier League-ledaren Chelsea som är ute efter 24-åringens underskrift. Rapporter de senaste månaderna har även menat på att Henderson ska vara intressant för FC Barcelona, ett rykte som man dock får ta med en nypa salt. Även Tottenham ska vara intresserade då man vill förstärka laget till nästa säsong men fram tills nu är det endast lösa rykten och det mest troliga är att han lämnar för Chelsea, om det nu blir en flytt.

Henderson värderas upp till 23 miljoner euro och har en årslön på ungefär 3.4 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply