Manchester United och Manchester City jagar Luis Suarez

Anfallsstjärnan kan lämna FC Barcelona

Luis Suarez lämnade Liverpool för Barcelona. Men nu ser det ut att kunna bli en återkomst till Premier League, där både Manchester United och Manchester City visar intresse för spelaren.

Luis Suarez fick en turbulent start i Barcelona efter hans ankomst från Liverpool 2014. En avstängning och flera skandaler präglade hans första månader i Katalonien men när han väl var tillbaka i spel växte han med rollen. Sedan dess har Suarez bildat enligt många världens hetaste anfallstrio tillsammans med Neymar och Lionel Messi – och det har hittills sett ut att det bli en fortsättning på den eran. Tidigare i oktober månad avslöjade anfallaren att det pågick kontraktsförhandlingar med Barca.

– De (klubben och min agent) hanterar förlängningen. Det är väldigt långt gånget och jag kan säga att det är på rätt väg, sa han till Sport 890.

Kan återvända till Premier League

Men nu kommer uppgifter från Don Balon som gör gällande att den uruguayanske landslagsmannen kan lämna Barcelona efter säsongen. Enligt tidningen är det en återkomst till Premier League som verkar aktuell där två klubbar uppges vara redo att värva 29-åringen.

Den ena klubben är Manchester United, som uppges vara beredda att slå världsrekord och betala 135 miljoner pund för att köpa loss honom som ersättare till Zlatan Ibrahimovic. Den andra är Manchester City, som förvisso inte är lika angelägna av att betala samma summa, men som gärna ser honom som ersättare till Sergio Agüero.

Luis Suarez nuvarande kontrakt med Barcelona löper ut sommaren 2019.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply