Leonardo Bonucci flirtar med Barcelona om flytt

Leonardo Bonucci flörtar med Barcelona om flytt

Bonucci till Barcelona i sommar?

I en intervju med Sport Mediaset säger spelaren att han är nöjd med sin situation i Juventus, men flirtar samtidigt med Barcelona.

Leonardo Bonuccis framtid är långt ifrån säker. Försvararen har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2021 sägs inte trivas efter flertalet dispyter med Massimiliano Allegri. Tränaren valde då att separera Bonucci från laget, något som försvararen inte alls gillade.

Spelaren uttalade sig i Sport Mediaset och öppnade där dörren för att flytta under sommarens transferfönster. Bud sägs finnas från både Barcelona och Premier League och det återstår att se var den italienska försvararen hamnar till nästa säsong.

– Min framtid i laget? Det är här jag spelar och har kontrakt till och med 2021. Jag är i Juventus och jag känner att jag är viktigt, jag ser inte var problemet är. Förra året kunde jag lämna då jag hade erbjudande från flera lag. Jag hade börjat lära mig engelska om det behövts. Katalanska? vem vet, det kan bli så, sa försvarare som skickade ett klart meddelande till FC Barcelona.

29-åringen anses vara en av de bästa mittbackarna i världen och en flytt från Turin skulle inte vara speciellt lätt. Juventus kommer inte göra det enkelt för spelaren att flytta samtidigt som Bonucci har en klausul på 50 miljoner euro, en summa som många lag kommer försöka sänka.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Juventus 2016/2017

Chelsea och Manchester City intresserade

Det är dock inte bara Barcelona som visat intresse för spelaren. Bland annat ska även Manchester City och Chelsea med Antonio Conte i spetsen visat intresse för spelaren. Prislappen på 50 miljoner euro sägs inte vara några större problem för de båda engelska klubbarna.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply