Gameiro till Barca för 40 miljoner euro?

Sevillas tydliga besked till Barcelona

FC Barcelona har visat stort intresse för Sevillas anfallare Kevin Gameiro. Men klubben vägrar släppa spelaren för under 40 miljoner euro.

Barcelona har i dagsläget världens kanske bästa anfallstrio i MSN, Messi, Suárez och Neymar. Men trots det ryktas det om att Barcelona är intresserade av en förstärkning på anfallssidan.

Högst upp på den katalanska önskelistan ska, enligt Madrid-baserade Marca, vara Sevillas Kevin Gameiro. Men det skulle inte bli en billig affär för den spanska storklubben. Sevillas nya tränare, Jorge Sampaoli, säger till Marca att om Barca är intresserade av att lägga ett bud kan de utesluta ett under 40 miljoner euro, alltså nästa 400 miljoner svenska kronor.

Halva priset

Men trots Sevillas tydliga besked verkar Barcelona inte vara intresserade av att betala den summan för den franske anfallaren. Enligt samma tidning har Barcelona uppgett att de inte tänker betala mer än 25 miljoner euro för den 29-årige anfallaren. Men Sampoli tänker inte ge sig.

– Vi släpper honom inte för 39 miljoner. Inte heller 38,5. Vill Barcelona köpa honom får de betala 40 miljoner eller låta bli, säger tränaren enligt Radio Sevilla.

Källor inom Barcelona talar dock om en självsäkerhet då Kevin Gameiro uppges vilja lämna klubben då konkurrensen på anfallet har blivit allt för tufft. I Barcelona skulle han också få en tydligare plats bakom MSN, men uppgifter menar på att det lockar att spela i en storklubb som FC Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply