Dani Alves klarade läkarundersökningen – skriver på för Juventus

Dani Alves klarade läkarundersökningen - skriver på för Juventus

Juventus värvar Dani Alves

Den före detta Barcelonaförsvararen Dani Alves kommer nästa säsong att spela i Serie A och Juventus, detta efter att brasilianaren genomgått den obligatoriska läkarundersökningen.

Dani Alves kommer att spela i Juventus när säsongen drar igång efter sommaren, detta efter att spelaren genomgått läkarundersökningen hos Juventus på måndagsförmiddagen. Det hela bekräftades av de regerande Serie A-mästarna via Twitter och enligt tidigare uppgifter kommer Alves skriva på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018.

Under sin tid i FC Barcelona blev det totalt 29 titlar och har under de senaste åren räknas som en av världens bästa ytterbackar.

“Ni kommer sakna mig när jag lämnar”

–  Transferryktena irriterar mig. Jag har lyssnat på samma rykte om att jag lämnar i sommar de senaste nio åren, har Alves tidigare sagt enligt Goal.com:

– De pratar alltid om mig. De säger aldrig något om Messi, Suarez eller Neymar. De måste röra på marknaden och skapa kontroverser för att sälja tidningar. Men jag är van vid det och jag måste bara fortsätta göra vad jag gör.

– Jag kommer stanna i klubben så länge de vill ha mig och så länge jag vill vara här. Vi är bara små bitar av pusslet och klubben beslutar vad som är bäst för klubben. Vi måste respektera det. Men vad jag kan säga är att ni kommer sakna mig när jag är borta.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply