bet365

Chicharito kan hamna i Ryssland

Enligt TMW kan den Manchester United-ägde anfallaren lämna efter säsongen för spel i ryska Premier League.

Javier ’Chicharito’ Hernández ser ut att komma att längre ifrån Real Madrid och Manchester United inför nästa säsong. Mexikanen som lånades ut till Real Madrid inför säsongen i hopp om speltid kommer med nästan all säkerhet att leta efter en ny klubbadress när säsongen slutar om drygt en månad.

Enligt brittiska TMW kan Chicharito vara på väg till den ryska Premier League för spel i Dynamo Moskva. Den ryska klubben sägs ha haft ögonen på anfallaren under säsongen och kan vara den bästa lösningen för alla då han varken får spela i United eller Real Madrid. Siten rapporterar även att man har flera namn på listan över tänkta nyförvärv och kan komma att köpa in fler spelare från de europeiska toppligorna.

Dynamo Moskva ligger för närvarande på femte plats i den ryska ligan vilket innebär spel i Europa League och klubbens sportchef Konstantin Sarsania sägs vilja satsa för att komma långt i nästa säsongs upplaga av turneringen.

Kort med speltid

Under pågående säsong har det inte gått som spelaren tänkt sig. Efter att endast ha gjort ett mindre antal matcher för Manchester United förra säsongen valde mexikanen att gå på lån till de regerande Champions League-mästarna Real Madrid i hopp om att få speltid, någon som skulle visa sig vara svårt. I ligaspelet har han deltagit i 15 matcher men endast två av de från start och i snitt spelar han endast 28 minuter per match. Trots att han fått snålt med speltid har han endå stått för fyra mål och två assist i den helvita tröjan.

Real Madrids anfallslinje består till vardags av Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Karim Benzema och det är ingen lätt uppgift att försöka vinna en startplats i Carlo Ancelottis lagbygge.

För tillfället ligger man på andra plats i La Liga med 76 poäng, 2 poäng efter FC Barcelona som leder tabellen.

 

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply