Bekräftat: Jese klar för Las Palmas

Bekräftat: Jese klar för Las Palmas

Spanjoren återvänder hem

Enligt uppgifter står det nu klart att Paris Saint-Germain-anfallaren Jese kommer att presenteras som Las Palmas-spelare senare under dagen och återvända tillbaka till La Liga, som han lämnade för enbart ett halvår sedan.

Paris Saint-Germain-anfallaren Jese är klar för spanska Las Palmas rapporterar spanska medier så som AS. Den spanske vänsteryttern kommer att lämna den franska huvudstaden efter enbart ett halvår i klubben, detta efter en del problem med baskiske tränaren Unai Emery, då de båda parterna inte kommer riktigt överens. Det ledde i sin tur till att spanjoren inte fick så mycket speltid i den franska ligan, vilket har gjort det svårt att göra ett intryck. Under höstens gång spelade Jese 14 matcher för det franska laget, sammanlagt, och enbart en match från start i den franska ligacupen.

Jese, som kommer från Las Palmas, kom till sin första klubb Real Madrid när han var 14 år gammal. Där fick han lära sig allt han kan och säsongen 2011/2012 fick han äntligen se sig själv uppflyttad till a-laget, där han gjorde sitt första mål i oktober 2013 mot FC Barcelona. Dock var speltiden i Real inte nog och i somras blev det istället så att han såldes till Paris Saint-Germain för 25 miljoner euro.

Jese, som står under kontrakt med Paris Saint-Germain till juni 2021, kommer att ansluta till Las Palmas till slutet av säsongen och bidraga till de kanariegula.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply