Barcelona intresserade av Arthur Cabral

Barcelona intresserade av Arthur Cabral

FC Barcelona vill få in offensiva krafter så fort som möjligt, till ett lågt pris. Nu sägs man vara intresserade av Arthur Cabral från FC Basel.

FC Barcelona har ett väldigt ansträngd ekonomi och för att kunna få in nya spelare bör man titta på billigare alternativ. Nu kommer uppgifter om att spanjorerna följer FC Basels brasse Arthur Cabral på nära håll och ser anfallaren som ett alternativ att hämta in i vinter.

Det är den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo som skriver att Barcelonas klubbledning ska ha riktat blickarna mot Cabral och att det är upp till tränaren Xavi Hernández att bestämma om man ska värva spelaren eller inte. 23-årige Cabral har denna säsong imponerat i den schweiziska ligan och nu kan nästa steg bli en flytt till Camp Nou.

Denna säsong har Cabral stått för 23 mål på 24 matcher på klubblagsnivå och har därför seglat upp som ett av alternativen för Barcelona.

Prislappen för en affär sägs ligga på åtta miljoner euro för Cabral vars kontrakt med Basel sträcker sig till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Uppgifter: PL-klubben kan göra nytt försök att värva Alexander Isak

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply