Uppgifter: Arsenal kan göra nytt försök att värva Alexander Isak

Uppgifter: Arsenal kan göra nytt försök att värva Alexander Isak

Arsenal kan behöva ersätta Alexandre Lacazette som sitter på ett utgående kontrakt. Nu sägs Gunners på nytt vara intresserade av Alexander Isak.

Det är fortfarande oklart huruvida Arsenal kommer att förlänga kontraktet med Alexandre Lacazette eller inte. Ovissheten har gjort att den engelska huvudstadsklubben nu börjar sig sig runt för ett alternativ till fransmannen. Redan i september månad kom uppgifter om att Gunners skulle vara intresserade av Alexander Isak. Nu kommer nya rapporter om att svensken ska vara aktuell för en flytt till Emirates Stadium.

Enligt den engelska tidningen The Mirror ska Arsenal ha blickarna riktade mot den svenske landslagsstjärnan för att knyta till sig honom antingen i vinter eller nästa sommar. Då Real Sociedad inte ska vara intresserade av att släppa anfallaren kan Arsenal tvingas betala de 90 miljoner euro som spelaren har i utköpsklausul.

Isak har tidigare öppnat för en flytt till de brittiska öarna.

– Jag är på en bra plats just nu, jag är väldigt glad. Men en dag skulle det vara trevligt att spela i England också. De har sex eller sju av världens största klubbar, det är en väldigt hög nivå, och självklart skulle det vara ett alternativ en dag, sa Isak tidigare i november till The Independent.

22-åringen har kontrakt med Real Sociedad till och med sommaren 2026.

SE ÄVEN: Uppgifter: VNL kan lämna United – för att göra rum för stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply