bet365

Atlético sätter prislapp på João Félix – så mycket måste Barca betala

Atlético sätter prislapp på João Félix - så mycket måste Barca betala

João Félix är under säsongen utlånad från Atlético Madrid till FC Barcelona. Nu ska den spanska huvudstadsklubben ha satt en prislapp på portugisen för att släppa honom till sommaren.

Efter att ha gjort en storflytt från Benfica till Atlético Madrid har det aldrig lossnat för João Félix i den spanska ligan och efter flera bänkningar och attitydproblem lånades portugisen ut till FC Barcelona i hopp om en nytändning och en möjlighet att sälja honom.

Nu kommer rapporter om att Atlético Madrid satt en prislapp i hopp om att göra flytten för Félix till Barcelona permanent, eller till någon annan klubb. Det är Diario MARCA som skriver att de rödvitrandiga kräver en summa på upp emot 80 miljoner euro för att släppa portugisen.

Barcelona ska enligt tidningen inte gå i tankarna att köpa loss Félix då man dras med ekonomiska svårigheter och sägs endast vara intresserade av att låna in spelaren även över nästa säsong.

Denna säsong har Félix stått för åtta mål och fem assist på 30 matcher.

Spelaren har kontrakt med Atlético Madrid till och med sommaren 2029. Ett kontrakt han förlängde innan utlåningen blev klar i höstas.

SE ÄVEN: Supertalangen visar stort missnöje – framtiden i Real Madrid osäker

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply