bet365

Barcelona jagar Sevillas Kevin Gameiro

Barcelona jagar Sevillas Kevin Gameiro

Kevin Gameiro till Barcelona?

På torsdagen skriver den Barcelonabaserade tidningen Mundo Deportivo att Luis Enrique vill ha en anfallare till nästa säsong och att Kevin Gameiro är den man föredrar.

Luis Enrique planerar tillsammans med FC Barcelonas klubbledning inför nästa säsong. Först och främst sägs man vilja hitta nya klubbar för Marc Bartra och Thomas Vermaelen som inte kommer att ha något plats i nästa säsongs Barcelona. Samtidigt har man även blickarna på en ny anfallare som ska fungera som backup till Leo Messi, Luis Suárez och Neymar ifall någon av de tre tvingas avstå en match.

Det namn som sägs vara högst upp på klubbens önskelista är Sevillas fransman Kevin Gameiro som sägs uppfylla de krav som Barça har på anfallaren som man vill värva i sommar. Gameiro kan spela på samtliga positioner i anfallslinjen samtidigt som han är en målskytt och har erfarenheter från den spanska ligan då han spenderat tre säsonger i den andalusiska klubben som för tillfället ligger på femte plats i La Liga-tabellen .

Under den första säsongen på Ramón Sánchez Pizjuán stod fransmannen för 21 mål medans det blev 17 fullträffar under spelarens andra säsong i den rödvita tröjan. Denna säsong har det redan blivit 21 mål för den före detta Paris Saint-Germain-spelaren som har axlat anfallsrollen bra efter att man sålde Carlos Bacca till AC Milan under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply