bet365

Uppgifter: Spelarbyte mellan Inter och Milan?

bet365

Fredy Guarin och Alessio Cerci kan byta Milano-klubb

Rapporter från italiensk media hävdar på söndagen att ett spelarbyte kan ske mellan Milano-klubbarna. Milan och Inter sägs överväga att byta Fredy Guarin mot Alessio Cerci.

Den colombianske mittfältaren Fredy Guarin, som vintern 2014 var på god väg att skriva på för Juventus, men som i slutändan avbröt övergången. det har efter det, till och från, ryktats om att stjärnan kan vara på väg bort från den italienska storklubben Inter. Nu kommer kanske ett alternativ upp på tapeten för spelaren. Detsamma gäller den tidigare Torino-spelaren Alessio Cerci som på lån i Milan från den spanska klubben Atlético Madrid, inte har lyckats infria förväntningarna från de rödsvarta.

Milan föreslår spelarbytet

Dagens uppgifter från de Turin-baserade tabloiden Tuttosport drar nämligen till med uppgifter på söndagen som kan peka mot ett byte av vardag mellan spelarna. Enligt tidningen ska nämligen Milan och Inter vara redo att slå sig ner för att diskutera gällande en potentiell bytesaffär mellan klubbarna. Tabloiden säger att det är från den förstnämnda klubben som förslaget anlänt.

Roberto Mancini säger stopp?

Dessvärre för deras del ska Inters manager Roberto Mancini inte vara särskilt sugen på att göra det spelarbytet, då italienaren fortfarande ska vara irriterad över Alessio Cercis val att gå till Milan istället för Inter i januari. Detta kan istället resultera i att Nerazzurri vänder sig till den tuekiska storklubben Galatasaray för att föreslå ett spelarbyte med dem, med målet att inkludera spelaren i ett bud på Felipe Melo som redan ska vara överens om ett två-årigt avtal med Nerazzurri.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply