Uppgifter: ”Carlos Tevez vill lämna Juventus”

Atlético Madrid och Paris Saint-Germain ska vara intresserade

Uppgifter på onsdagen säger att den argentinske anfallaren Carlos Tevez har berättat för Juventus att han vill lämna. Det får förhoppningarna att stiga ute i fotbolls-Europa för bland annat Atlético Madrid och PSG.

Juventus-stjärnan Carlos Tevez, tidigare i Manchester United, Manchester City och West Ham, har haft en strålande säsong med den italienska storklubben. Laget tog återigen hem Scudetton i Serie A och lyckades även med bedriften att vinna Coppa Italia den senaste säsongen. Dessvärre blev det bara en finalförlust i Champions League för den gamla damens del, men säsongen är totalt sett en succéartad sådan.

29 mål den senaste säsongen

Samtidigt har det under våren spekulerats gällande att den 31-årige anfallsstjärnan, som mäktade med 29 mål på 48 matcher den senaste säsongen, kan vara beredd att lämna Bianconeri. Heta spekulationer och kommentarer från agent har placerat spelaren i hemlandet och barndomsklubben Boca Juniors, men samtidigt har intresse växt till sig ute i Europa för liraren.

På onsdagen kommer nya uppgifter i ämnet från den spanska tabloiden AS. Enligt den Madrid-baserade tidningen ska nämligen Carlos Tevez bestämt sig för att lämna. Uppgifterna rapporterar att han ska ha berättat sina intentioner för Juventus-ledningen men däremot inte vilken klubb det är han vill till.

 

Boca Juniors favorit vid avsked

Det mesta talar för Boca Juniors vid ett avsked, men både Atlético Madrid och Paris Saint-Germain sägs vara sugna på att sno åt sig argentinaren. Enligt italienska La Repubblica kommer spelaren agent att träffa Juventus-ledningen idag för att fatta ett beslut gällande framtiden.

Om Carlos Tevez kommer att lämna Juventus, då ska Atlético Madrids kroatiske landslagsman Mario Mandzukic vara den tilltänkta ersättaren, rapporterar La Repubblica och även Gazzetta dello Sport. Prislappen ligger dessvärre där på 20 miljoner euro och andra alternativ ska enligt den sistnämnda tabloiden vara Gonzalo Higuain och Edinson Cavani.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365