Uppgifter: Atletico Madrid försöker värva Alvaro Morata

Uppgifter: Atletico Madrid försöker värva Alvaro Morata

Morata på Atléticos önskelista

Anfallaren som ser ut att gå på lån från Chelsea jagas av flera spanska klubbar. Tidigare har det pratats om en flytt till Sevilla men nu har även Atlético Madrid lagt sig in i kampen om Álvaro Morata.

Atlético Madrid må ligga tvåa i La Liga och ha tagit sig vidare i både Copa del Rey och Champions League. Det spanska huvudstadslaget har dock har stora problem med målskyttet denna säsong och i januari sägs de rödvitrandiga sikta in sig på att förstärka den offensiva linjen. Det finns en en del namn som kopplats ihop med Los Colchoneros och Álvaro Morata har tidigare varit ett namn för Diego Simeones lag. Nu kommer nya uppgifter om att Morata återigen kan spela sin fotboll på Estadio Metropolitano inom kort.

Efter att Chelsea öppnat att göra sig av med spanjoren under januarifönstret där Sevilla ville låna in Morata har även Atlético Madrid fått upp ögonen för ett eventuellt lån. Med Diego Costa långtidsskadad och Nikola Kalinic som inte presterar som klubben hoppats på kan Morata nu bli förstärkningen klubben behöver i vinter.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atlético Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply