Uppgifter: Atlético Madrid förlänger med Gabi

Uppgifter- Atlético Madrid förlänger med Gabi

Gabi skriver nytt kontrakt med Atlético Madrid

Atlético Madrids lagkapten kommer enligt flera spanska tidningar inom kort att skriva på ett nytt kontrakt med Atlético Madrid. Den nuvarande överenskommelsen sträcker sig säsongen ut och nu förväntas mittfältaren förlänga till och med sommaren 2019.

Sedan Diego Pablo Simeone tog över tränarrollen i Atlético Madrid vid årsskiftet 2011-2012 har den spanska huvudstadsklubben vunnit nästa allt som går att vinna. Man vann Europa League 2012, Copa del Rey 2013, La Liga 2014 samtidigt som man varit i Champions League-final vid två tillfällen. Argentinaren är nyckeln till framgångarna men en annan pelare i det hela är lagkaptenen Gabi. Mittfältaren återvände till den spanska huvudstadsklubben sommaren 2011 och har varit en av de viktigaste spelarna i den rödvita klubbens titlar.

Uppgifter- Atlético Madrid förlänger med Gabi

Mittfältaren är Simeones förlängda arm på planen och nu kommer han, enligt spanska tidningar, förlänga kontraktet med moderklubben. Det är först och främst Diario AS som avslöjar att spelaren är överens med Atlético om ett nytt kontrakt som kommer sträcka sig till och med sommaren 2019.

Gabi som hunnit bli 34 år är fortfarande en viktig spelare i laget även om hans form börjar gå neråt och under de kommande 1,5 säsongerna planerar klubben att slussa in en ersättare på den defensiva mittfältsrollen.

Spelaren ska även ha fått erbjudande från den kinesiska superligan, något han dock ska ha tackat nej till för tillfället.

Uppgifter- Atlético Madrid förlänger med Gabi
INFO: Missa inte stormötet Malmö FF – AIK och läs allt om Malmö FF AIK livestream, var man kan streama Malmö FF AIK samt Malmö FF AIK stream

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply