Uppgifter: Atlético Madrid drömmer om anfallaren

Carlos Tevez ryktas ihop med den spanska ligatrean

Uppgifter säger på tisdagen att Juventus-anfallaren numera är Atlético Madrids toppalternativ till att para ihop med Luciano Vietto till nästa säsong.

Transfercirkusen är igång i silly season-världen och en av väldigt många stjärnor som det pratas om idag är Juventus-anfallaren Carlos Tevez. Tidigare har den argentinske stjärnan länkats hem till Argentina för spel med Boca Juniors, men även ett löst rykte har placerat honom i engelska Liverpool. Nu kommer rykten som blåser honom mot Spanien istället.

Drömduon Tevez och Vietto

Marca kommer på tisdagen med uppgifter gällande Serie A-stjärnan. De hävdar nämligen att Atlético Madrid, som slutade på en fin tredje plats i La Liga den gångna säsongen, ska vara väl intresserade av honom. Enligt Marca ska spelaren till och med toppa deras önskelista över anfallare i sommar, med målet att para ihop anfallaren med Luciano Vietto.

Enligt uppgifterna kommer Atlético Madrid att möta upp prislappen på 20 miljoner euro som Villarreal har satt på anfallaren Luciano Vietto, men att värvningen från Juventus kommer bli betydligt tuffare. Den argentinske anfallaren står visserligen under kontrakt till 2017, vilket kan övertyga den gamla damen till en försäljning, men samtidigt ska protagonisten själv se sig själv i Boca Juniors efter tiden i Turin.

Fler alternativ tidigare

Andra anfallare som tidigare ihop med den spanska storklubben är InterMauro Icardi och NapoliGonzalo Higuain. Båda dessa ska dock vara av mindre prioritet än både Carlos Tevez och Luciano Vietto. Därtill har även Edinson Cavani varit nämnd i tidigare sammanhang, men stjärnans lönepaket i PSG anses vara för högt för spanjorerna att täcka.

Noterbart är även att den kroatiske landslagsanfallaren Mario Mandzukic, tidigare i tyska Bayern München, förväntas lämna Madrid i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply