bet365

Sex klubbar jagar den turkiske mittbacken

Ett flertal klubbar ute efter Ömer Toprak

Bayern Leverkusens försvarare kan komma att lämna klubben efter säsongen och har flertalet klubbar som är intresserade av hans tjänster.

Ömer Topraks framtid ser ut att vara allt längre bort från Bayer Leverkusen. Enligt den brittiska hemsidan TMW ska 25-åringen vara intressant för flera storklubbar runt om i Europa. Toprak som stod för flera bra insatser i Champions League är en av Bundesliga-klubbens viktigaste spelare då han är en spelande mittback som ofta kan sätta igång spelet med fina uppspel. Den tysklandsfödde försvararen jagas av många klubbar där flera av de spelar i engelska Premier LeagueArsenal, Liverpool, Manchester United sägs vara de engelska klubbarna som ska vara intresserade av att köpa loss 25-åringen. Även Galatasaray, Fenerbahçe och Atlético Madrid ska ha ögonen på spelaren enligt tyska och spanska medier.

Den klubb som det pratas om mest är Atlético Madrid där La Liga-klubbens nuvarande mittback kan komma att lämna för spel i Manchester United och Atlético vill nu värva in en ersättare så snabbt som möjligt om man skulle få det transferförbud som det ryktats om den senaste veckan. För att köpa loss Toprak sägs Bayer Leverkusen begära upp emot 16 miljoner euro, en summa som samtliga av lagen ska vara beredda att betala.

Ligger på Champions League-plats

Bayer Leverkusen är garanterade spel i Champions League nästa säsong då man ligger på fjärde plats med 13 poäng ner till Schalke 04 på femte plats med fyra matcher kvar att spela. Fjärdeplatsen innebär dock kvar och för att få en direktplats till gruppspelet i turneringen krävs det att man tar in två poäng på Borussia Mönchengladbach som ligger trea. De båda möts 9 maj i Mönchengladbach.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply