Real Madrid vill värva 12-åriga Xavi från Barcelona

Xavi Simons placeras i ärkerivalen Real Madrid

Real Madrid har precis fått ett transferförbud på grund av att man har värvat unga spelare på fel sätt. Trots det vill man locka över FC Barcelonas 12-åriga jättetalang Xavi Simons till sin organisation.

Så sent som denna veckan fick Real Madrid, tillsammans med flera andra klubbar inklusive Atlético Madrid, reda på att man har fått ett transferförbud de kommande två transferfönsterna. Det är på grund av att man har värvat unga spelare i för tidig ålder på fel sätt. Real Madrid har överklagat domen och det är fortfarande oklart vad som händer gällande embargon.

Även om man inte får registrera nya spelare så är Real Madrid i en vild jakt efter spelare. Det pratas om Harry Kane och John Stones just nu och ryktena har bara ökat sedan man fick sitt förbud. En som tror att förbudet kommer hävas är Arsené Wenger och då kommer Real Madrid försöka värva FC Barcelonas 12-åriga jättetalang Xavi Simons.

Jämförs med sin namne

Xavi Simons är lagkapten för sin årskull i Barcelona och jämförs med legendaren Xavi, inte helt oväntat med tanke på sin klubb och sitt namn. Enligt Sport har Real Madrid kontaktat Xavis föräldrar om en eventuell övergång till klubben.

Daily Mail har skrivit att Chelsea redan har gjort en förfrågan till både Barcelona och Xavis föräldrar om mittfältarens tjänster. Frågan är dock om FA tillåter en sådan övergång för 12-åringen med tanke på att man redan gett flera Championship-klubbar transferförbud i vinter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply