Paris Saint-Germain jagar Marco Reus och Antoine Griezmann

LISTA: Fem saker att se fram emot inför Champions Leagues kvartsfinaler

PSG jagar anfallsförstärkningar

Paris Saint-Germain verkar redan nu förbereda sig på att flera spelare kan lämna klubben till sommaren. Nu skriver Telefoot att den franska ligaettan är ute efter Dortmunds Marco Reus och Atletico Madrids Antoine Griezmann. 

Både Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani ser ut att lämna Paris Saint-Germain efter den pågående säsongen. Klubben har tidigare kopplats ihop med Neymar, Cristiano Ronaldo och Robert Lewandowski. Men enligt franska Telefoot är det två andra namn som kan ersätta anfallsduon. Både Marco Reus och Antoine Griezmann ryktas nämligen finnas på klubbens radar.

Redo att betala jättesummor

Att den franska klubben väntas spendera en hel del pengar i sommar kommer förmodligen inte som en överraskning för någon. Telefoot uppger att ägaren Nasser al-Khelaifi ska vara beredd att betala 733 miljoner kronor för Antoine Griezmann, som var en av nyckelspelarna när Atlético Madrid slog ut Barcelona ur Champions League i veckan. Någon summa för Reus anges inte, men troligtvis rör det sig om något liknande.

Kanske får Atletico och Dortmundstjärnan även sällskap av en viss Real Madrid-stjärna nästa säsong. Enligt French Football News ska klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi ha träffat Cristiano Ronaldo för att diskutera en flytt i dagarna.

Både Marco Reus och Antoine Griezmann har lång tid kvar på sina nuvarande kontrakt. Den förstnämndas går ut 2019 och den sistnämndas 2020.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply