”Milan lägger Torres-pengarna på Destro”

Fernando Torres har itne lyckats etablera sig i den italienska storklubben och uppgifter har de senaste veckorna pekat mot ett tidigt avsked. Den inlånade anfallaren från Chelsea, har länkats ihop med främst Atlético Madrid men också Premier League-klubben Liverpool. Nu börjar spekulationer infalla gällande vad Rossoneri kan göra med pengarna man spar genom att dumpa spanjoren.

Enligt uppgifter ska Milan totalt spara 12 miljoner euro i löneavgift och Tuttosport rapporterar att den summan kan läggas på ett värvnignsförsök av Mattia Destro. Roma-anfallaren länkades redan i somras ihop med Rossoneri, och nu uppges Destro vara öppen till att lämna Giallorossi efter bristande speltid under hösten.

Giallorossis ursprungliga pris på spelaren, 20 miljoner euro, fick Milan att backa i somras. Men skulle Fernando Torres försvinna och Milan därmed spara 12 miljoner euro, då ses det som troligt att samtal återupptas mellan klubbarna. Dock ska även Arsenal vara intresserade av spelaren och The Gunners ses som mer troliga att möta priset som efterfrågas av Roma.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply