Klar Atlético-vinst i toppmötet

Atlético Madrid tog under kvällen en klar 4-0-vinst mot Sevilla hemma på Vicente Calderon.

Atlético Madrid var det bättre laget genom hela matchen och tog ledningen efter drygt 20 spelade minuter genom Koke.

Strax innan halvtid kunde man utöka ledningen och gjorde detta genom 19-årige Saul Niguez när han tog vara på ett inspel efter en fast situation.

Med sju minuter kvar att spela punkterade Atlético Madrid matchen när man fick en straffspark efter att Diogo Figueiras tacklat ned Antoine Griezmann med dobbarna före. Raul Garcia brukar vara stensäker från straffpunkten och gjorde inga misstag när 3-0 rullades i nät bakom målvakten Beto.

I matchens sista minut avslutade inhopparen Raul Jimenez målskyttet genom att språngnicka in 4-0-målet efter en frispark slagen av Raul Garcia.