”Inter eller Milan för Alessio Cerci”

bet365

Alessio Cerci skrev i somras på för Atlético Madrid, men tiden i klubben har inte varit direkt framgångsrik för den tidigare Torino-spelaren. Yttern har ännu inte fått starta en endamatch för Diego Simeones trupp och värvningen som kostade spanjorerna 15 miljoner euro, kan vara på väg tillbaka till Italien.

Där handlar det främst om Inter och Milan. De båda Milanoklubbarna rapporteras vara väldigt intresserade av spelarens tjänster. Tuttosport skriver att Inters manager Roberto Mancini vid upprepande tillfällen berättat för Inters ledning hur mycket han vill ha spelaren, som han gärna bygger sitt lag runt. Dessutom skriver tabloiden att Danilo D’Ambrosio är en god vän till Cerci och därför kan locka stjärnan till Nerazzurri.

Dock, rapporterar Tuttosport, ska även Milan vara intresserade av yttern. Och den rödsvarta klubben har dessutom ett triumfkort i form av Fernando Torres. den spanske anfalaren har länkats tillbaka till Madridklubben och så sent som tidigare idag uttryckte Simeones assisten German Burgos att en sådan återkomst skulle vara ”underbar”.

Diego Simeone ska dessutom vara ute efter en ny central anfallare och skulle ta emot Torres med öppna armar, vilket ökar sannolikheten för ett byte mellan klubbarna.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365