Han kan ersätta De Gea

David De Gea, 24, har varit given mellan stolparna för sitt Manchester United den här säsongen. Den spanske landslagsmålvakten har startat samtliga tävlingsmatcher och dessutom varit en av lagets absolut bästa spelare.

De fina prestationerna från De Gea har lett till kraftiga spekulationer om en övergång till Real Madrid under sommaren. Detta eftersom spanjoren ses som en perfekt ersättare till landsmannen Iker Casillas, 33, i framtiden.

Nu rapporterar Daily Express att United-managern Louis van Gaal är redo att spendera hela 25 miljoner pund, motsvarande cirka 320 miljoner kronor, för att köpa in en ersättare om De Gea skulle återvända till La Liga (han representerade som bekant Atlético Madrid innan flytten till United).

Det är Tottenham-målvakten Hugo Lloris, 28, som det handlar om. Men det är fortfarande långt ifrån säkert att David de Gea lämnar Manchester United. Spelarens agent Jorge Mendes är förhoppningsfull om att 24-åringen ska skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

— Jag förhandlar med Manchester United om De Gea’s kontraktsförlängning just nu, berättar Mendes för Daily Express. Det är inte sant att De Gea har kommit överens med Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply