Barcelona jagar Thiago Silva

bet365

PSG kan tappa lagkaptenen till Barcelona

Paris Saint-Germain tågade ut ur Champions League i kvartsfinalen, och kan få svårt att ta sig längre om man tappar sina nyckelspelare. Zlatan Ibrahimovic är en av spelarna som flitigt har kopplats ihop med en flytt från den franska huvudstadsklubben, och kan få sällskap av lagkaptenen Thiago Silva. Brassen placeras nämligen i Barcelona.

Thiago Silva anses vara en av världens bästa mittbackar, och så var det redan när han spelade i AC Milan. Han briljerade för italienarna tills han lämnade klubben för franska PSG tillsammans med lagkamraten Zlatan Ibrahimovic. Nu kan de två superstjärnorna göra sorti tillsammans i sommar, då båda ryktas vara på väg bort från klubben. Ibrahimovics kontrakt med klubben löper ut efter säsongen, och nästan alla storlag i Europa uppges vilja ha honom. Det finns dock uppgifter om att han vill stanna i PSG.

Aktuell för Barcelona

Silva däremot kan lämna för en av världens just nu bästa klubbar. Barcelona ska nämligen vara intresserade av att förstärka med mittbacken efter att man överraskande nog inte nådde semifinalerna i Champions League, då man slogs ut av Atlético Madrid som möter Bayern München ikväll.

Det är Mundo Deportivo som kommer med uppgifterna, och de uppger att 31-åringen själv ska vara sugen på en flytt då han tror sig ha en större möjlighet att vinna Champions League i den spanska storklubben. PSG ska dock inte vara villiga att sälja och kommer inte att vika ner sig.

Aymeric LaporteSamuel Umtiti och Silvas backkollega Marquinhos ska vara alternativ för Barcelona.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365