bet365

Atlético Madrid i kontakt med Thiago Motta

Atlético Madrid i kontakt med Thiago Motta
bet365

Thiago Motta kan lämna Paris Saint-Germain för Atlético Madrid

Redan förra sommaren pratades det om att Thiago Motta skulle vara på väg till Atlético Madrid, nu kommer ryktet på nytt.

Kontakterna mellan Thiago Motta och Atlético Madrid har återupptagits, detta om man tror på vad spanska TMW kommer med på uppgifter på torsdagen. Enligt siten ska den italienska landslagsmannen vara intressant för Atlético som redan förra sommaren sa att han ville flytta till den spanska huvudstadsklubben. Efter flera turer fram och tillbaka bekräftade spelarens agent att han aldrig var nära Atlético Madrid och i den spanska huvudstaden pratades det mycket om att spelaren endast utnyttjade sin gamla klubb för att få en bättre lön vid kontraktsförlängningen med Paris Saint-Germain.

Det hela såg ut att läggas under is, men nu kommer TMW med uppgifter om att de båda ska ha upptagit kontakten igen för att diskutera ett eventuellt kontrakt. Sommaren 2015 förlänga spelaren sitt kontrakt över två säsonger men Thiago Motta kan komma att lämna redan i sommar, något som den franska huvudstadsklubben ser positivt på.

Atlético Madrid vill värva André Gomes

En av få ljusklimpar i Valencia har varit André Gomes som varit bland lagets bästa spelare denna säsong och jagas av flera storklubbar runt om i Europa. Tidigare har det pratats om att bland annat Manchester United ska vara intresserade samtidigt som flertalet andra storklubbar även ska ha visat intresse. Nu rapporterar den spanska tidningen El Desmarque som hänvisar till Gianluca Di Marzio att titelaspiranterna Atlético Madrid ska ha riktat ögonen mot spelaren och att man kommer försöka värva 22-åringen i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply