Atlético Madrid-försvararen överens med Juventus

Uppgifter: Siqueira skriver på för Juventus

Förra sommaren värvade Atlético Madrid Guilherme Siqueira som ersättare till Filipe Luis, nu lämnar han för spel i Juventus den kommande säsongen.

Guilherme Siqueira ser ut att lämna La Liga och Atlético Madrid för att skriva på för Juventus Serie A, det rapporterar den spanska tidningen AS under onsdagen. Enligt tidningen ska klubbarna vara överens om en övergång och nu är det upp till spelaren om han vill lämna den spanska huvudstaden eller inte. En del medier skriver att spelaren har bestämt sig för en flytt medan andra skriver att inget är klart än. Juventus ska vara beredda att betala mellan 9 och 10 miljoner för försvararen som kom från ligakonkurrenterna Granada förra sommaren.

Det är oklart hur läget kring spelarens situation ligger till då han tidigare via sociala medier sagt att han inte förhandlar med någon klubb och är lycklig då han är i Atlético Madrid. Inlägget på Instagram kom efter att det ryktats från portugisisk media att han skulle vara på väg att skriva på för FC Porto, någon enligt spelaren inte skulle stämma.

Bra avslutning på den gångna säsongen

Guilherme Siqueira övertygande inte riktigt under sin första tid i den spanska klubben men under slutet på den gångna säsongen samt den pågående försäsongen har brasilianaren spelat upp sig rejält och varit en mycket bättre spelare än han var endast några månader tidigare.

Spelaren har kontrakt med Atlético Madrid till och med 30 juni 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply