bet365

Atlético Madrid förlänger inte med Fernando Torres

Atlético Madrid förlänger inte med Fernando Torres

Uppgifter: Fernando Torres kan lämna Atlético Madrid i sommar

Fernando Torres önskan är att stanna i Atlético Madrid, men efter att klubben fått värvningsförbud har klubben börjat tveka om en fortsättning för spelaren i den rödvita tröjan.

Diego Pablo Simeone har meddelat Fernando Torres att han inte räknat med anfallaren den kommande säsongen. De båda hade ett möte tillsammans med klubbens ägare Miguel Ángel Gil Marín på måndagskvällen och lagets argentinske tränare klargjorde då att man inte kommer att köpa loss Torres under vinterfönstret. Spelaren är för närvarande utlånad från AC Milan vilket gör att man inte kan vänta till sommaren för att köpa loss spelaren på grund av FIFAs värvningsförbud.

Skulle den spanska huvudstadsklubben vilja köpa loss spelaren måste man göra det senast på måndag då transferfönstret stänger. Atléticos ägare har meddelat spelaren att man kan komma att skriva ett kontrakt med honom i sommar, om han får igång målskyttet samtidigt som klubben överklagar beslutet och kan värva i sommar.

Fernando Torres har meddelat Atlético Madrid att han inte skulle lyssna på några bud från några andra klubbar innan han fick reda på klubbens intentioner, men efter att ha fått redogjort för sig att han inte ingår i klubbens planer kommer han med största sannolikhet kommer att lämna för spel i MLS.

”Fernando Torres kan bli världens bäst betalda fotbollsspelare”

Skulle Torres utesluta spel AC Milan kan han komma att bli världens bäst betalda fotbollsspelare, det menar i alla fall spelarens agent José Antonio Martín, mer känd som Petón.

– Det finns ett bud som skulle göra honom bäst betald i världen, säger agenten.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply