Antoine Griezmann vill stanna kvar i Atlético Madrid

Antoine Griezmann undanröjer spekulationer om övergång till Chelsea

Atletico Madrid-stjärnan, Antoine Griezmann, har varit i toppform under den här säsongen har lockat ett stort intresse från Europa. Under detta transferfönster har han länkats ihop med klubbar från hela Europa som har visat intresse för stjärnan. Han har bland annat länkats ihop med Chelsea som verkar vara de hetaste kandidaterna. Chelsea är för tillfället är i desperat behov av målgörare och förbereder ett bud på Antoine Griezmann.

Fransmannen talar ut om framtiden

Fram tills nyligen har framtiden för Atletico Madrid-stjärnan varit oviss, men nu har fransmannen i en intervju gett sin syn på framtiden. Griezmann vill inte till Chelsea, utan tror på Simeone och vill stanna kvar i den spanska klubben.

När chefen talade om för pressen att jag är en så viktig spelare så gjorde det att jag vill stanna ännu mer. Jag har inte varit ute efter ett annat lag eller något, men nu tänker jag ännu mindre på det, har Griezmann sagt att Simone sagt nedanstående.

Klubbarnas sportchefer har talat med honom direkt och med personer nära honom för att försöka få till något är bra för honom och klubben. Det är klart att han är en väldigt viktig spelare för oss, men vi kan inte hålla fast honom med kedjor”, sade Simeone.

Antonie Griezmann har en utköpsklausul om 75 miljoner pund

Istället för att hålla fast honom med kedjor så har Diego Simeone sett till så att eventuella friare blir avskräckta. Antoine Griezmann har fått ett tilltaget pris på sitt huvud. Den som vill köpa loss spelaren måste vara beredd att hosta fram 75 miljoner pund som är hans nya utköpsklausul. Guus Hiddink letar febrilt efter ny anfallare för att förstärka anfallet med en målgörare. Frågan är ifall Abramovichs kan tänkas sig att betala det begärda priset för göra livet lite lättare för Hiddink.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply