Antoine Griezmann stannar i Atlético Madrid

Antoine Griezmann stannar i Atlético Madrid

Griezmann nobbar storklubbarna

Säger in en intervju med italiensk media att han under sommaren haft erbjudande från flertalet klubbar, men att han hellre stannar i Atlético Madrid den stundande säsongen.

Antoine Griezmann har under det senaste året jagats av flera storklubbar runt om i Europa. De hetaste namnen har varit Paris Saint-Germain och Chelsea men även klubbar som Arsenal och Manchester City har ryktats vilja köpa loss fransmannen som slog igenom på riktigt den gångna säsongen.

I en intervju med La Gazzetta Dello Sport berättar nu fransmannen att han haft flertalet bud under sommaren men att han alltid varit klar med vad han ville, stanna i Atlético Madrid.

– Jag har alltid varit klar med vad jag vill med mina agenter. Jag har inga intentioner att lämna Atlético Madrid, Cholo Simeone eller mina lagkamrater, säger fransmannen som vann EM:s skytteliga i somras.

Under de senaste veckorna ska Arsenal ha visat intresse för att försöka värva fransmannen som finns på Arsene Wengers önskelista men då 25-åringen har en utköpsklausul på hela 100 miljoner euro ska man ha börjat titta på andra alternativ för att stärka Londonklubbens offensiv i sommar.

Spelaren förlängde så sent som 23 juni med Atlético Madrid och har kontrakt med den spanska huvudstadsklubben till 2021.

 

LÄS ÄVEN: LISTA: Tio saker du inte visste om Antoine Griezmann

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply