Southampton bekräftar intresse för trio

Southampton har redan inlett förberedelserna inför den andra säsongen i Premier League, efter det att man stod för en lyckad säsong som nykomlingar senast. Förra månaden blev Dejan Lovren klar för Premier League-klubben och nu är man på jakt efter fler spelare. 

Bland namnen som nämnts tidigare finns Valencias mittfältare Ever Banega, Internacionals anfallare Leandro Damiao och även Celtics mittfältslöfte Victor Wanyama. Och nu bekräftar Southamptons manager Mauricio Pochettino att man är intresserade av trion.

“Vi hanterar en hel del information om mycket bra spelare. En av dessa är Damiao, med även Banega och Wanyama. Vi ska hantera den här situationen så gott vi kan för tillfället,” säger Pochettino enligt Sky Sports, och fortsätter:

“Det viktigaste är att vi, Southampton, hanterar när dessa förhandlingar ska äga rum. så det är vad som kommer att hända nu. Vi hanterar när dessa spelare ska signeras och hur vi registrerar dem.”

“Vårt mål är mycket tydligt. Jag är heller inte fast i det faktum att jag sagt att jag ville ha vårt transferfönstret stängt den 1 juli. Vi är inte intresserade av 15 eller 20 spelare, utan vi är intresserade av kanske två eller tre nyckelspelare. Samtidigt vill jag också tillägga att vår trupp just nu är riktigt bra och det är inte som om vi är fast i den meningen att vi behöver dessa spelare till att få en bra trupp.”

Vår trupp är redan mycket stark, men vi vill gå in för två eller tre spelare som stärker våra nyckelområden i truppen, för att bli ett ännu bättre lag.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply