Sömnig match slutade mållöst

bet365

Demba Ba såldes nyligen till Chelsea och fanns därför av förklarliga skäl inte med på planen när Newcastle reste till Carrow Road för en tuff bortamatch mot Norwich. Högerbacken Mathieu Debuchy, nyförvärvet från Lille, fanns dock med i Alan Pardews startelva.

Det var Newcastle som skapade matchens första målchans, när yttermittfältaren Gabriel Obertan fick på ett bra skott i utkanten av straffområdet som Mark Bunn i Norwich-målet lyckades rädda. Skottet var högt och Bunn var tvungen att hoppa upp i luften för att rädda, annars hade bollen gått in i krysset.

På en kontring några minuter senare skapade även Norwich en bra chans. Wes Hoolahan förde bollen framåt, slog en lite för hård passning till Simeon Jackson och fick tillbaka bollen helt fri framför mål. James Perch sprang dock hemåt snabbt och lyckades peta undan bollen precis innan Hoolahan skulle avsluta.

Båda lagen saknade genomgående skärpan både i passningar, avslut och fasta situationer. Norwichs ytterback Russell Martin hade ett stolpskott i andra halvlek på ett bra långskott, och Anthony Pilkington fick en bra chans minuterna senare men då var Tim Krul snabbt ute och avvärjde.

Newcastles lagkapten Fabriccio Coloccini fick chansen på halvvolley efter en hörna i slutminuterna, men det avslutet gick en bit över ribban. Norwich hade 64 procent bollinnehav och skapade även den sista chansen i matchen, när Elliott Bennett skickade in ett bra inlägg mot inbytte Grant Holt vid den bortre stolpen, men Holt fick ingen ordning på nicken och bollen gick utanför.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply