Solklar seger för Liverpool

Liverpool kom till hemmamatchen mot Sunderland med en 0-3 seger mot QPR och man fortsatte att ösa på och gav inte Sunderland en chans i kvällens drabbning.

Luis Suárez vann en duell på mitten, kom loss och slog en fenomenal passning på volley till Raheem Sterling som fri med Mignolet, lobbade in 1-0 till the Reds i den 19:e minuten.

2:an kom inte långt därefter. I den 26:e minuten vann Suárez återigen en duell med en Sunderland-spelare. Istället för att lägga sig ner och få frispark, utnyttjade Uruguayanen den fördel som domare Phil Dowd, och fortsatte oattackerade mot målet och satte bollen under benen på Mignolet.

Strax efter halvtid spikades slutresultatet när Steven Gerrard slog en helt magisk passning från egna planhalvan som öppnade upp hela försvaret och gav Suárez friläge med Mignolet. Suárez gjorde inget misstag utan placerade bollen precis under Mignolets händer.

Liverpool kunde dessutom ha gjort både 4, 5 och 6-0 med två offsides på håret och flera farliga chanser genom bland annat Suárez och Glen Johnson.

Liverpool tar därmed sin 3 seger på de 4 senaste matcherna och avancerar till den 8:e platsen i Premier League, Sunderland glider närmare nedflyttningsstrecket och ligger på 14:e plats.