Sky Sports: Arsenal backar i förhandlingarna om Shkodran Mustafi

Sky Sports: Arsenal backar i förhandlingarna om Shkodran Mustafi

Arsenal släpper Mustafi – vill inte betala 30 miljoner euro

Enligt den brittiska tv-kanalen Sky Sports ska Arsenal ha börjat titta på alternativ till mittbacksplatsen efter att man backat i förhandlingarna om Shkodran Mustafi.

Kommer Arsenal någonsin värva en försvarare? Det är frågan som många Gunners-fans ställer sig under onsdagen efter Sky Sports uppgifter om att klubben backat i förhandlingarna om Shkodran Mustafi. Ett köp av den tyske landslagsmannen såg mer eller mindre ut att vara klart redan för ett par dagar sen men nu kommer uppgifter om att Arsene Wenger backat ut ett eventuellt köp av 24-åringen på grund av prislappen. En möjlig affär sades komma att ligga på 30 miljoner euro, ett för högt pris enligt den franske tränaren.

Den engelska huvudstadsklubben ska fortfarande ha Mustafi på listan över spelare man vill värva i sommar men sägs ha börjat titta på alternativ till mitbacksplatsen. Två namn som det pratats om är Omer Toprak från Bayer Leverkusen samt Simon Kjaer från turkiska Fenerbahçe.

Sägs vilja förstärka anfallet med Lewandowski eller Griezmann

Arsenal har det lite skralt på anfallsfronten för närvarande, med fransmannen Olivier Giroud som har fått utstå kritik då hans form inte anses bra nog. Ansedde anfallaren Danny Welbeck kommer att vara borta några månader till med en långtidsskada. Tränare Arsene Wenger har ofta kritik då han de senaste säsongerna inte varit jätteaktiv i transferfönstret. I år har det redan blivit en mittfältare i Xhaka Granit samt en försvarare i Rob Holding. Men Londonklubben söker även en anfallare och Wenger skall vara väldigt intresserad av Robert Lewandowski och Antoine Griezmann skriver The Sun.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply