Sevilla vann mot Osasuna efter ett sent avgörande

bet365

Ett Sevilla i en mindre kris tog på lördagskvällen emot Osasuna på Ramon Sánchez Pizjúan. Osasuna var det bättre laget sett till den första halvleken och hade flera bud på ett ledningsmål, men Diego López i Sevillamålet spelade stabilt och kunde mota bort allt. Bägge lagen klev ut till pausvila efter en mållös första halvlek. 

I den andra halvleken vaknade Sevilla till liv och skapade allt fler chnaser ju längre matchen led. Jesús Navas var den store kreatören offensivt sett och matade inlägg efter inlägg mot spelarna i straffområdet.

Tidigt in i den andra halvleken fick Kike Sola se sitt mål bli bortdömt efter att domaren ansett att Sola fått med sig bollen med armen i samband med en närkamp innan avslutet skedde. Ett tveksamt domslut, vilket Sola givetvis protesterade emot.

Navas skapade därefter en vass chans när Navas spelades fri i den högra delen av straffområdet, varpå yttermittfältaren kunde peta bollen förbi Fernández och därefter, från en dålig vinkel, avsluta. Skottet tog klockrent i stolpen och träffade därefter en försvarare och vidare ut till en hörna.

Mittbacken Federico Fazio fick nästa vassa chans att avgöra när han nådde högst på Reyes hörna, men nickade några centimeter för högt.

Efter en chanskavalkad kunde Sevilla göra det avgörande målet sedan laget skapat sig flera vassa chanser. Fazio prickade stolpen efter ett inspel innan Reyes tog emot bollen och slog in den till Emir Spahic, som i sin tur forcerade in bollen i mål och avgjorde matchen. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply