Sevilla körde över Espanyol

Sevilla tar rygg på Champions League-kandidaterna efter en komfortabel seger mot Espanyol.

QPR-lånet Stephane M’Bia inledde målskyttet genom att dyka fram på en hörna och nicka in ledningsmålet för Sevilla.

På tilläggstid i den första halvleken utökade Kevin Gameiro ledningen genom att vackert ta ned ett inlägg på bröstet och volleyskjuta in 2-0 bakom Parreno i Espanyols mål.

Två minuter in i den andra halvleken kan Sergio Garcia reducera sedan Christian Stuani rivits ned i straffområdet av Federico Fazio och således fått en straffspark. Garcia placerade säkert in 2-1 och gav Espanyol en gnutta hopp.

Med fem minuter kvar av matchen säkerställde Kevin Gameiro segern med sitt andra för kvällen.

Inhoppande Ivan Rakitic hann fastställa slutresultatet till 4-1 en minut före slutet.