Serieledarna förlorade mot Brighton

Cardiff har varit fantastiska i Championship i år. Man ledde med hela nio poäng och med en match mindre spelat före tvåan Hull. Man har varit makalöst bra på hemmaplan i ligan men idag åkte man på en plump mot Brighton & Hove Albion med 0-2.

Med ett par minuter kvar av första halvleken tystade Orlandi Wales. David Lopez spelade in en fin boll som Orlandi kunde göra mål från nära håll på. Craig Bellamy och co hade inte mycket att komma med i första halvlek, inte i andra egentligen heller.

Matchens nästa sista spark skulle även bli det andra målet. Ulloa fick ett fint inlägg, åter igen från David Lopez, och kunde nicka in 0-2 och en överraskande seger för sydborna.

Brighton ligger nu precis bakom Middlesbrough i kampen om de fyra kvalplatserna till Premier League.