Santa Cruz vill stanna i Malaga

bet365

Anfallaren Roque Santa Cruz har den senaste säsongen blivit utlånad till Malaga från Premier League-klubben Manchester City. Men efter en fin säsong bakom sig med den spanska klubben, berättar nu paraguayanen att han vill stanna i klubben. Han säger sig även vara redo att sänka sin lön för att få stanna.

”Jag kommer att ta mina beslut med min familj i åtanke. Jag kommer att tänka på mina barn och hur en förändring av omständigheterna skulle påverka dem. Och just nu tror jag att det är bäst är att de har en bit av kontinuitet och får stanna med det som har påbörjats här,” säger anfallaren enligt Sky Sports, där han även klargör att han kan tänka sig att gå ner i lön för att stanna.

”Det viktigaste är att klubben fortsätter och sätter plats för det långsiktiga projektet. Jag tror att de arbetar med vad de har att spendera, och, som ett resultat, kommer majoriteten av spelarna att tillfrågas om de kommer att kunna ta en nedskärning för att stanna och skapa en trovärdig plan. Malaga har berättat sina avsikter och att de vill att jag ska stanna. De försöker omorganisera underskottet och har alla siffror i ordning.”


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply