San Marino vs England – vem visar San Marino/England matchen?

bet365

San Marino vs England – vem visar San Marino/England matchen?

San Marino vs England? Vilken kanal sänder San Marino/England matchen? I vilken kanal kan man titta på matchen San Marino/England? I Sverige så är det medibolaget SBS Discovery äger sändningsrättigheterna och TV-rättigheterna till samtliga EM-kval matcher fram tom 2016. Detta innebär att San Marino vs England matchen kommer att sändas i någon av bolagets svenska TV-kanaler.

San Marino möter England nu på lördag den 5 september kl 18:00. I England finns världsstjärnor som Wayne Rooney, Harry Kane och Raheem Sterling, med fler.

Under de senaste dagarna har fått några frågor om helgens EM-kvalmacher, San Marino vs England, Ryssland/Sverige och Tyskland vs Polen. Det har främst rört vem som visar matcherna på TV samt en hel del frågor rörande. Såldes har tagit reda på TV-tiderna för dessa EM-kval matcher och sedan har vi även skrivit lite mer om Sveriges match i Moskva, se Sveriges trupp mot Ryssland.

Vart sänds San Marino/England matchen på lördag? 

Vad gäller San Marino/England matchen så är TV-tiderna och spelschemat klart. Som nämnts ovan äger SBS Discovery TV-rättigheterna till EM-kvalmatcherna och Sveriges matcher kommer att visas på Kanal 5. Det är Eurosport 2 som visar matchen San Marino/England matchen på lördag kl. 18:00. 

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Viktig match för England

Matchen är viktig speciellt för England som gärna vill ta tre poäng för att mer eller mindre vinna kvalgrupp E

England har spelat bra och har full pott. 18 poäng på sex matcher är resultatet för engelsmännen och det ska krävas mycket för att man inte ska kvalificera sig till nästa års EM-slutspel. San Marino ligger sist i gruppen gruppen och har inget att hämta, i vanlig ordning. I kampen om andraplatsen hittar vi Schweiz med 12 poäng som ligger tre poäng före Slovenien på nio.

Spela på San Marino-England matchen?

Ska du spela på San Marino-England? Om ja, så ska du ta del av ett riskfritt spel på matchen från Ladbrokes, Expekt, bet365 och Unibet.

LIVE STREAM GRATIS
LIVE STREAM
RISKFRITT
RISKFRITT
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR RISKFRITT
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr i bonus här 1000 kr riskfritt här

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply