Saint-Étienne körde över Nancy

Det tog bara 25 minuter innan Saint-Étienne hade intagit en 4-0-ledning hemma på Stade Geoffroy-Guichard mot bottentippade AS Nancy i franska Ligue 1 på fredagskvällen.

Brandão gav hemmalaget ledningen i den nionde minuten och bara en kvart senare hade resultatet fyrdubblats. Romain Hamouma gjorde 2-0 i den 19:e minuten. Brandao nätade för andra gången efter 21 minuter och Pierre-Emerick Aubameyang fastställde slutreultatet 4-0 i den 25:e minuten.

Saint-Étienne behöll trycket resten av matchen och kunde enkelt hålla undan och ta en säker trepoängare. Därmed avancerar man till en sjunde plats – i en haltande tabell.

Nancy, som dessutom fick Simon Zenke utvisad i den andra halvleken, har nu sex raka förluster i Ligue 1 och ligger näst sist.