RVP hyllar tränare – Det handlar inte om Sir Alex

Robin Van Persie svek sitt Arsenal enligt fansen själva när han lämnade i somras. Holländaren bytte till Manchester United, och innerst inne är han nog nöjd med sitt nya lag. Anfallaren har ångat på sin målproduktion och hjälpt laget till en klar serieledning. Han står på 18 PL-mål den här säsongen.

Vi har hört flera spelare som tackar Sir Alex för framgångarna som sker. Daily Mail skriver att Van Persie i sin tur istället tackar en av hjälptränarna Rene Meulensteen. Rene är även han holländare, vilket har gjort det lätt för RvP. Daily Mail gjorde en intervju med holländaren och fick intressanta svar.

”Jag har haft många bra tränare i min karriär, men det är sättet han(Rene Meulensteen) förbereder oss på som är unikt. Varje träningspass är nytt och anpassat för laget vi ska möta i nästkommande match. T.ex så gjorde jag mål på ett lågt inlägg från Valencia mot Chelsea. Det kan låta enkelt, men vi tränade faktiskt på det hela veckan. Ett annat exempel är mitt mål mot Wigan. När jag skärde in med vänstern och sköt med högern. Detta var en situation som jag nötte hela tiden inför den matchen”.

Träning ger färdighet. Van Persie känner sig väldigt trygg i Manchester United kan man i alla fall konstatera.   

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365