Rubin knäckte Levante i förlägningen

Åttondelsfinalen i Europa League mellan Rubin Kazan och Levante skulle bli en seg historia. Det första mötet slutade 0-0 i Spanien och så blev även returen, 180 mållösa minuter. Förlägningen skulle bli avgörande då Kazans press till slut betalade för sig.

I minut hundra skulle Rubin hitta ett perfekt anfall. Natcho slog en magnifik djupledsboll som skar igenom hella bortaförsvaret och hittade Rondon som kunde rulla in 1-0 för Rubin. Men det är en bräcklig ledning i Europa då ett mål för Levante skulle göra så att dem går vidare istället.

Rubin stängde dock matchen till fansens jubel bara minutrarna senare när inbytte Dyadyun kunde sätta tvåan. Ridå för Levante och hemmalaget kunde segra i det svinkalla Ryssland.

Lottningen sker vid 13:00 svensk tid imorgon.