Ronaldinho: “Jag ångrar mig”

Ronaldinho tog världen med storm när han skruvade in en frispark mot England i VM 2002. Det var den dagen namnet Ronaldinho visade hur fotboll ska spelas. När brassen lämnade PSG för Katalonien och Barcelona gjorde han stordåd på Camp Nou. Spelaren utnämndes två gånger till världens bästa fotbollsspelare och vann flera titlar med Barcelona, bland annat Champions League i Paris 2006 mot Arsenal.

Idag spelar han i Atlético Mineiro i Campeonato Brasileiro och är nöjd med sin nuvarande klubb. I en intervju med Daily Mail avslöjar Ronaldinho att om det finns något han ångrar så är det en liten detalj från tiden i Barcelona.

– Om det finns något som jag ångrar? Jag ångrar att jag inte fick spela mer med Lionel Messi. Han är en god vän till mig. Jag ångrar mig, säger Ronaldinho till Daily Mail. 

Duellen mellan Lionel Messi och Cristiano Ronaldo är ingenting Ronaldinho tänker på. Men om han fick välja så säger han att valet är enkelt.

– Messi har visat världen något som jag inte tror har bevittnats förut. Han är på en osannolik nivå som överraskar världen. Han har varit den bästa spelaren under de senaste 3-4 åren och jag tror att hans tid är långt ifrån över, avslutar Ronaldinho.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply