Ronaldinho avslöjar: Jag var nära att lämna fotbollen

Ronaldinho är lyckligare än någonsin. Förutom att vara i bra form och under en bra fas i Aletico-MG, är spelarens mamma, Dona Miguelina botad från sin sjukdom, nämligen cancer.

Dona Miguelina hade cancer under 2012, Ronaldinho har även berättat att hon har fyra behandlingar kvar av kemoterapi innan hon är klar med sina behandlingar. Men nu är det äntligen bekräftat att det inte finns några fler spår av sjukdomen, något brassestjärnan äntligen kan fira. 

Det var mellan april-maj förra året som Dona Miguelina fick sin diagnos då hela familjen fick reda på det hemska som inträffat.  

På tal om glädjen av att veta att sin mamma är botad, avslöjade Ronaldinho igår att han nästan lämnade fotbollen och sin karriär för att ta hand om sin mamma som bor kvar i Porto Alegre. 

”Jag lämnade nästan fotbollen för att ta hand om min mamma, men Gud gjorde henne frisk vilket är anledningen till att jag inte la av. Jag kan inte riktigt beskriva hur tacksam jag är över att kunna fortsätta spela och ha en frisk mamma. Det är precis allt jag önskade mig, och tack vore Gud kan jag fortsätta med min fotbollskarriär”, berättade Ronaldinho.

Atletico-MG fansen hedrade stjärnan och sin mor i matchen mot Gremio den 23:e september med en enorm bild av stjärnans mamma intill sin berömda son, något som gjorde Ronaldinho riktigt rörd och tacksam.

”Fansens stöd betyder så mycket för mig, det ökar min passion för varje match. Alla vet att jag älskar att skratta, le, dansa, festa och ha kul helt enkelt och efter så mycket stöd känner jag mig otroligt uppskattad här”, fortsatte Ronaldinho. 

”Jag får rysningar bara jag tänker på bilden innan matchen. Jag är så tacksam för stödet Atletico-MG fansen gett mig. Min mamma är frisk! Jag är överlycklig!”, avslutade stjärnan. 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply