Roma krossade Atalanta

Klubben från Rom visade klass och övertygelse när de under kvällen besegrade tabell-nian Atalanta och erhöll tre viktiga poäng.

Rodrigo Taddei öppnade upp målskyttet i den 13:e minuten med ett hårt skott. Roma var på spelhumör och radade upp flera farliga målchanser. Det gav också utdelning när Adem Ljajic ökade på ledningen till 2-0 kort innan halvtidsvilan.

Andra halvlek fortsatte i samma offensiva anda för hemmalaget, som snart innebar 3-0. Gervinho kom ensam med målvakten Consigli och gjorde inga misstag. Atalanta fick ett tröstmål i slutet av matchen genom Giulio Migliaccio, som fastställde resultatet 3-1.

Roma skuggar nu Juventus och sätter lite press på Torino-laget, som för tillfället bara har fem poäng till godo.