Rodgers biter ifrån – vill inte sälja Suarez

Trots att ryktena kring Luis Suarez har varit många, och att spelaren själv har uttryckt en önskan om att få lämna klubben, så verkar Liverpool-manager Brendan Rodgers fortsatt självsäker om att få behålla sin store stjärna även nästa säsong.

I en intervju med Sky Sports, under lagets försäsongsturné i Australien, ska Rodgers uttryckt som ”väldigt säker” på att Suarez kommer att stanna kvar i klubben, även nästa säsong.

”Han är tillbaka med gott självförtroende. Han är självklart en viktig del av gruppen – man kunde tydligt se hans närhet till sina lagkamrater under förra kvällen då han slöt upp med resten av laget efter att inte sett dem på ett par veckor.”

Dessutom verkar Rodgers inte särskilt villig att sälja sin skyttekung i första taget, utan när han fick frågan om hur mycket han värderar Suarez till blev svaret följande:

”Jag har aldrig sagt att jag vill sälja honom! Jag har sagt att alla spelare har ett värde, men det betyder inte att du ska sälja dem för det.” 

Dem klubbar som Suarez främst har kopplats med sägs vara ligakonkurrenten Arsenal, samt den spanska huvudstadsklubben Real Madrid. 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply