Rocchi bekräftar övergång till Inter

Veterananfallaren Tommaso Rocchi, 35, har spelat över 240 matcher för Lazio över åtta års tid och är numera lagkapten i huvudstadsklubben. Men den här säsongen har han kommit på kant med tränaren Vladimir Petkovic och bara spelat tre matcher.

Rocchi berättade för reportrarna på nyårsdagen att en överenskommelse var på plats men att han gärna ville avsluta karriären på Stadio Olimpico. Agenten Fabio Parisi bekräftade att båda parterna förhandlade förra veckan och att chanserna till en överenskommelse var goda. Nu bekräftar Rocchi att han kommer flytta.

– Låt oss säga att det finns en överenskommelse om allting, även om det är en del mindre detaljer som saknas. Båda klubbarna ser transfern som fullbordad. Jag hoppas på att komma tillbaka till Lazio i den närmaste framtiden, för att jag har några oförglömliga minnen härifrån, berättar Rocchi till Sky Sports.

Rocchi förväntas nu genomföra en läkarundersökning och klubbarna kommer troligtvis att offentliggöra övergången när det italienska transferfönstret öppnar under torsdagen. Kontraktet sträcker sig över ett år med möjlighet att förlänga ytterligare ett år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply