Ringde larmnumret – för att prata med Sir Alex

Igår kväll spelades en mycket intressant match mellan Manchester United och Sunderland. Matchen gick till slut, efter både en målvaktstabbe och ett mål i sista sekund under förlängningen, till straffar.

Under straffläggningen slogs tio straffar, varav endast tre gick i mål. Två av målen skrevs till Sunderland, vilket betydde att de stod som segrare och avancerar därmed till final i Capital One Cup. Där väntar ett annat Manchester-lag, nämligen Manchester City.

En mycket berusad man blev så förbannad att han ringde 999, Storbritanniens motsvarighet till 112. När larmcentralen väl svarade krävde han att få prata med Manchester Uniteds forne, och mycket uppskattade, tränare Sir Alex Ferguson.

Manchester-polisen skriver om det i ett pressmeddelande, och uppmanar samtidigt supportrar om att inte ringa 999 när de behöver få tag i Ferguson.

Så hör löd pressmeddelandet:

”Igår kväll, uppskattningsvis vid 22.30 ringde en berusad man från Curmpsall i norra Manchester 999 och krävde att få prata med Sir Alex Ferguson angående gårdagens resultat. 

Självklart kan det vara sorgligt och deprimerande när ens fotbollslag förlorar en match, men snälla kom ihåg att 999 bara är till för nödfall. För andra polisrelaterade frågor som inte gäller nödfall, kan ni ringa 101. 

Om ni vill prata med Sir Alex om fotbollsresultat föreslår vi här på GMP Manchester North att ni ringer Manchester United FC direkt eftersom ni då förmodligen (inte definitivt) har en bättre chans att få prata med honom än om ni ringer polisen.” 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply