Ricky Lambert: ”Därför sa jag nej till Aston Villa”

bet365

Ricky Lambert blev en av sommarens stora snackisar då han lämnade Southampton, klubben som han hjälpt ta sig från League one till att bli ett stabilt Premier League-lag på bara ett par år, för att komma hem till laget i sitt hjärta, Liverpool. Men Lamberts säsong har ännu inte riktigt blivit som han kanske trott, speltiden har uteblivit för den engelske anfallaren. På sista dagen av transferfönstret kom ett bud från Aston Villa på 33-åringen men till sist valde anfallaren att stanna i Liverpool.

– Bossen ringde klockan fyra och berättade att Villa lagt ett bud, han sa att han ville ha mig kvar men förstod om jag ville spela fotboll, säger Lämbert till Liverpool Echo. Han fyller på med att han pratade med sin agent, sin familj och med Villa och det var riktigt nära, allt var väldigt nära men till sist kunde han inte säga ja på en så kort tid. 

– Att göra den sortens beslut på 4-5 timmar för de nästkommande 2,5 åren, inte bara för mig utan också för min familj, det var någonting jag inte kunde göra, inte på den korta tiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply