Real Zaragoza segrade mot Sevilla

Real Zaragoza tog under söndagen en tung seger mot europa-aspiranterna Sevilla efter att bortalaget Sevilla bränt flertalet vassa chanser.

Sevilla tog inledningsvis hand om spelförandet sedan Zaragoza lagt sig lågt och försvarart sig bra.

Sevilla får matchens hittills hetaste chans när Movilla ger bort bollen till en fri Alvaro Negredo som hinner lägga bollen tillrätta, sikta in sig och därefter skjuta utanför. Väldigt tamt avslut från Negredo.

En kvart in i matchen tog Zaragoza över handlingarna och skapade chans efter chans. Till slut fick de utdelning då Gary Medel slår en slarvig passning i försvaret och Franco Zuculini kan spela fram Helder Postiga som rundar båda Alberto Botía och Andrés Palop innan han lägger in bollen i nätmaskorna.

Minuten innan halvtid är det dags för ännu ett mål. Sapunaru når högst på ett inlägg och kan placera in bollen i Palops vänstra burgavel.

I den andra halvleken bevakar Real Zaragoza sin ledning och spelar stabilt försvarsspel.

Gary Medel hann kvittera för andalusierna sedan han direktskjutit in reduceringen via Loovens till 2-1.

Den resterande delen av matchen handlade mest om diverse straffsituationer samt gnabb mellan spelarna och domaren. När slutsignalen gått kunde man konstatera att Zaragoza stod som värdiga segrare av matchen.