”Real Madrids intresse lever för Ibrahimovic”

Ni vet storyn sedan tidigare. Zlatan Ibrahimovic uppges vara trött på tillvaron i Paris och efter Edinson Cavanis ankomst från Napoli har dörren öppnats ytterligare för den 31-årige anfallsstjärnan. Bland kandidaterna finns främst italienska Napoli och spanska Real Madrid, och nu kommer det uppgifter som pekar mot det sistnämnda.

Enligt svenska tabloiden Sportexpressen ska svensken och hans fru, Helena Seger, vara ute efter att få lämna Paris i sommar och en flytt till Madrid skulle passa in väl. Samtidigt uppges Carlo Ancelotti frågat Real Madrids president Florentino Perez om att få göra ett undantag från klubbens ålderspolicy – om någon annan anfallare lämnar klubben.

”Det vi vet är att hans agent Raiola har erbjudit Zlatan till Real. Vi vet att Real Madrid inte vill köpa honom nu, men att de kanske kommer att ta in honom i slutet av sommaren,” säger reportern i spanska tabloiden AS, Jose Antonio Espina enligt Sportexpressen, och fortsätter:

”Om Real Madrid inte får Gareth Bale, walesaren från Tottenham, då finns det en möjlighet att de kommer vilja ta in Ibrahimovic i stället. Men jag kan inte se att de här sakerna påverkar vänskapsmatchen i Göteborg. Det är jag övertygad om att de inte gör.”



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply